06 - 361 64 481
Direct contact? Bel 026 - 3795395 Vacatures
Filter op
Binnenkijken bij Kinran

Faik Kinran: ‘Ik hoef niet te scoren – ik wil vooral verbinden.’

De gunfactor was enorm, herinnert Faik zich van de beginperiode van Kinran. Hij had zijn Audi A5 leaseauto ingeruild voor een rammelend koekblik zonder airco. En zo doorkruiste hij ’t land, op zoek naar mensen die samen met hem een frisse wind wilden laten waaien in het fysieke domein. ‘Ik volg mijn intuïtie – dat heb ik altijd al gedaan’, vertelt hij. Natuurlijk nam hij een risico, want wie de dingen nét even anders aanpakt, moet stevig in z’n schoenen staan. Gelukkig is hij daarin nooit alleen: ‘Ik heb veel geleerd van de mensen om me heen.
Binnenkijken bij Kinran

Verschillende keukens, maar een prettig thuis.

Elke carrière is gebaseerd op ervaring. Detachering is een uitstekende manier om die op te doen. Je krijgt een kijkje in verschillende keukens, leert ontzettend veel mensen kennen en maakt een hoop mee. Maar ook als je veel op pad bent, is het belangrijk dat je werkgever genoeg aandacht aan je besteedt. Marcel Klos, gemeentesecretaris van Wierden, weet wel waar je die combinatie van waardevolle ervaringen én persoonlijke aandacht vindt. ‘Ik kan mensen van harte aanraden bij Kinran te gaan werken.’
Binnenkijken bij Kinran

'De Omgevingswet is vooralsnog niet succesvol, ik zie meer in een ‘Wabo+'

“Het klinkt als een gelukkig huwelijk: één digitaal stelsel waar je projecten toetst aan geldende wet- en regelgeving. Simpel, toch? Dat blijkt niet het geval. De invoering van de Omgevingswet stond namelijk op de planning van 2019. Dat werd 2021, door onder andere corona. Vervolgens schoof het door naar juli 2022 en recent naar begin 2023. Maar of dat realistisch is? Ik betwijfel het en denk dat we rekening moeten houden met verder uitstel.
Laad meer
Op de hoogte blijven van onze laatste posities? Meld je aan voor de vacature alert!
Verzend