06 - 36164481
Direct contact? Bel 026 - 3795395 Vacatures
Filter op
Binnenkijken bij Kinran

Samantha’s reis: van bestuursrecht naar backoffice

Op 1 januari 2023 kwam Samantha het team Vergunningen van de gemeente Best versterken, omdat het onder de complexe aanvragen werd bedolven. En na de recente invoering van de Omgevingswet werden de meeste dossiers nóg ingewikkelder. Die trend zien we bij meer gemeenten. Mede daarom introduceerde Kinran de backoffice: een nieuwe outsourcing-oplossing voor RO-advies en vergunningverlening. Samantha is coördinator vergunningen van deze nieuwe afdeling, en verantwoordelijk voor de werkverdeling en kwaliteitscontrole.
Binnenkijken bij Kinran

Melissa vertelt: zo verliep mijn sollicitatieprocedure bij Kinran

Afgelopen september begon de net afgestudeerde Melissa aan haar avontuur bij Kinran. Er was direct een match: één gesprek op het kantoor in Arnhem deed de vonk bij beide partijen overslaan. Ze ondertekende haar contract, en nog geen twee weken later begon haar allereerste klus. Nu, zo’n halfjaar later, heeft ze het nog steeds enorm naar d’r zin bij de provincie Gelderland. We spreken Melissa over de rollercoaster sinds haar sollicitatie.
Binnenkijken bij Kinran

Een dagje uit het werkleven van een adviseur duurzaamheid

Dilianne Piron werkt sinds februari als beleidsmedewerker duurzaamheid bij de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Ze ondersteunt de programmamanager en werkt samen met het kernteam aan de verduurzaming van de gemeente. Waar ze in eerste instantie aan de slag ging als ‘manusje-van-alles’, schrijft ze inmiddels ook mee aan de beleidsstukken. Daarnaast voert ze gesprekken met de wethouder en legt ze, samen met collega’s, verantwoording af aan de gemeenteraad. Een uitdagende functie, die perfect past bij haar leergierige karakter. Ook iets voor jou? Dilianne neemt je mee tijdens haar werkdag.
Binnenkijken bij Kinran

Faik Kinran: ‘Ik hoef niet te scoren – ik wil vooral verbinden.’

De gunfactor was enorm, herinnert Faik zich van de beginperiode van Kinran. Hij had zijn Audi A5 leaseauto ingeruild voor een rammelend koekblik zonder airco. En zo doorkruiste hij ’t land, op zoek naar mensen die samen met hem een frisse wind wilden laten waaien in het fysieke domein. ‘Ik volg mijn intuïtie – dat heb ik altijd al gedaan’, vertelt hij. Natuurlijk nam hij een risico, want wie de dingen nét even anders aanpakt, moet stevig in z’n schoenen staan. Gelukkig is hij daarin nooit alleen: ‘Ik heb veel geleerd van de mensen om me heen.
Binnenkijken bij Kinran

Verschillende keukens, maar een prettig thuis.

Elke carrière is gebaseerd op ervaring. Detachering is een uitstekende manier om die op te doen. Je krijgt een kijkje in verschillende keukens, leert ontzettend veel mensen kennen en maakt een hoop mee. Maar ook als je veel op pad bent, is het belangrijk dat je werkgever genoeg aandacht aan je besteedt. Marcel Klos, gemeentesecretaris van Wierden, weet wel waar je die combinatie van waardevolle ervaringen én persoonlijke aandacht vindt. ‘Ik kan mensen van harte aanraden bij Kinran te gaan werken.’
Laad meer
Op de hoogte blijven van onze laatste posities? Meld je aan voor de vacature alert!
Verzend